فرزاد شریفی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام صبح سهشنبه ۴ آذرماه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام گفت: «ماسِ ڕۆن» که ریشه در زندگی روستایی و عشایری مردم ایلام دارد، یکی از خوراکهای سنتی پرانرژی استان است که با مواد ساده و در دسترس مانند نان ساجی، ماست و روغن حیوانی تهیه میشود.
وی با اشاره به ویژگیهای فرهنگی این غذا افزود: «ماسِ ڕۆن» علاوه بر طعم و ارزش غذایی، نشاندهنده ذوق و سلیقه مردم استان و سبک زندگی عشایری و نیاز به توان بدنی بالا در فعالیتهای روزمره است.
مدیرکل میراثفرهنگی ایلام بر اهمیت آموزش و انتقال این سنت غذایی به نسلهای جدید تأکید کرد و ادامه داد: ثبت ملی این غذا نه تنها به حفظ هویت فرهنگی کمک میکند، بلکه نقش مؤثری در توسعه گردشگری غذایی و تقویت اقتصاد محلی ایفا خواهد کرد.













