به گزارش هاوار زاگرس ؛عزیزی گفت: با مساعدت بنیاد احسان و همکاری خانههای احسان مستقر در محلات و گروههای جهادی، طی این ماه مبارک بیش از ۵ هزار پرس پخت غذا انجام شد.
وی افزود : این تعداد غدای پخت شده در بین اقشار آسیبپذیر و محلات حاشیه شهر توزیع گردید.
وی افزود: سفره نذری بنیاد احسان در ایام مختلف سال برقرار است و سعی در گرم نگه داشتن سفره نیازمندان با پخت غذا دارد.
عزیزی بیان داشت: اطعام یکی از متداولترین نوع احسان و نیکوکاری است که در ایام مبارک ماه رمضان از برکات معنوی خاصی برخوردار است.
عزیزی، ادامه داد: ستاد اجرایی فرمان امام ، گرهگشایی از کار نیازمندان را در اولویت برنامههای همهجانبه خود قرار داده شده است.